Заступник голови тернопільської ОДА Юрій Желіховський дав інтерв`ю газеті "Пенсійний кур'єр"

Заступник голови тернопільської ОДА Юрій Желіховський дав інтерв`ю газеті "Пенсійний кур'єр"

19.10.13 10:26 0 975
Про стан соціального захисту населення області, про пенсійне забезпечення мешканців краю говорили на робочій зустрічі заступник голови – керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Желіховський з журналістом газети "Пенсійний кур'єр" Людмилою Морозовою. У зустрічі взяла участь начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Лариса Хома.

За словами Юрія Желіховського на 01.10.2013 року середній розмір пенсії в області становить 1226,58 грн., що на 3,2% вище минулорічного показника та на 37,2% вище прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб.

В рамках реалізації в регіонах соціальної ініціативи Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки, за 9 місяців 2013 року в області виплачено пенсій на суму 3475,3 млн. грн., що на 288,3 млн. грн. більше в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року.

На постійному контролі в облдержадміністрації знаходиться стан наповнення бюджету Фонду та погашення заборгованості платників. З початку року проведено 17 засідань обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Житомирщині від ...

КОМЕНТАРІ