Економічний та соціальний розвиток Тернопільщини - пріоритетет для влади області

Економічний та соціальний розвиток Тернопільщини - пріоритетет для влади області

19.10.13 08:08 0 849
«Побудова сильної та сучасної європейської демократичної держави з потужною економікою та гідним життям кожного громадянина – основна мета розвитку України та Тернопільщини зокрема», - про це сказав Валентин Хоптян під час виступу на засіданні комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку.

Керівник краю заявив, що за останні три роки в економіку області вкладено майже 8,3 млрд. гривень інвестицій, що дозволило отримати одні із найбільших в Україні темпи зростання валового регіонального продукту. Влада області робить усе, аби налагодити сприятливий клімат для бізнесу та інвесторів.

В регіоні успішно реалізували, задекларовані у попередні роки інвестиційні проекти, зокрема, введено в експлуатацію крохмальний завод в Чортківському районі, розпочав роботу найбільший в Україні тепличний комплекс “DF Agro”, який знаходиться у селі Синьків, Заліщицького району.

Особливу увагу керівництво краю приділяє соціальній сфері, - каже Валентин Хоптян.

Крім цього за тісної співпраці влади, бізнесу та громади на теренах області вдалось втілити в життя низку соціальних проектів, а саме: будівництво та реконструкцію закладів освіти, охорони здоров’я, культури, стадіонів, спортивних та дитячих майданчиків, забезпечення найсучаснішим обладнанням шкіл та лікарень, ремонт доріг та освітлення вулиць.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Романюк привітав ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ