Проблеми та перспективи роботи тернопільського аеропорту обговорила влада області з народними депутатами

Проблеми та перспективи роботи тернопільського аеропорту обговорила влада області з народними депутатами

19.10.13 08:37 0 826
Виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку відбувається під керівництвом голови комітету Бориса Колеснікова та голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна.

Народні депутати та керівництво області оглянули територію обласного комунального підприємства "Тернопільавіатранс" і обговорили стан та перспективи роботи місцевого летовища, а також проект логістичного центру на базі аеропорту, який представив голові комітету голова ОДА Валентин Хоптян. Борис Колесніков пообіцяв вивчити ситуацію щодо економічного обґрунтовання та доцільності відновлення роботи аеропорту. Приймати рішення комітет буде на своєму засіданні у Києві найближчим часом.

Під час самого засідання Комітету Верховної Ради України учасники розглянуть питання функціонування інфраструктури Тернопільської області та основні проблемні питання, стан фінансування на будівництво, ремонт та утримання автомобільних доріг та преспективи подальшого розвитку дорожньої галузі. Крім цього, під час виїзного засідання комітету будуть підняті питання про оптимізацію руху поїздів та заходи щодо забезпечення якісними та в достатній кількості послугами із залізничних перевезень, питання щодо забезпечення пасажирських перевезень на території Тернопільської області.

Учасники засідання: народні депутати України, керівники центральних органів виконавчої влади, керівництво обласної державної адміністрації, голови районних державних адміністрацій, міський голова Тернополя, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних управлінь, організацій, а також представники ЗМІ.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна екологічна ...
Наступна новина: Ірина Акімова: Волинська ...

КОМЕНТАРІ