Будівництво доріг – одне із пріоритетних завдань для влади – голова Тернопільської ОДА В. Хоптян

Будівництво доріг – одне із пріоритетних завдань для влади – голова Тернопільської ОДА В. Хоптян

19.10.13 09:35 0 862
Аби тернопільські дороги стали європейськими потрібно щонайменше 2,4 млрд. грн. Про це заявив голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян під час виїзного засідання комітету Верховної Ради України з питань транспорту та зв`язку, яке відбулося у Тернополі, на базі ТНЕУ.

За словами керівника області, влада розуміє, що проблем з дорогами на Тернопільщині чимало. Відтак, робить все можливе, щоб їх стан покращився.

«Ми 19 років доріг не будували, а тільки їх латали, робили ямковий ремонт. І тільки в минулому році зайнялись серйозно будівництвом. Торік ми збудували їх на 460 млн., позаторік - на 120 мільйонів. Це добрий початок".

За словами Валентина Хоптяна, будівництво доріг – одне із пріоритетних завдань для влади. Чимало, каже керівник області, у цьому напрямку допомагають меценати. Робота буде продовжена і для цього вже є стимул. За словами голови Тернопільської ОДА, якщо Україна здобуде право на проведення зимових олімпійських ігор у 2022 році зі столицею у Львові, то Тернопільщина до цієї події має підійти з розвиненою інфраструктурою доріг.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація щодо ...
Наступна новина: За 20 тисяч викрадених ...

КОМЕНТАРІ