На Донеччині правоохорнці перекрили канал надходження наркотиків

На Донеччині правоохорнці перекрили канал надходження наркотиків

19.10.13 09:29 0 874
Правоохоронці задокументували злочинну діяльність наркоторгівця на території відразу двох міст Донецької області –Красного Лиману та Маріуполя. Чоловік торгував прямо на пероні, чітко укладався в розклад поїздів, щоб устигнути вчасно покинути портове місто. Однак, при проведенні останньої угоди, він не зміг скористатися зворотним квитком, тому що був затриманий.

У Маріуполь 44-річний продавець приїжджав поїздом. Оперативники затримали його з багатим асортиментом дурманного товару: у спортивній сумці - опій ацетильований та концентрат макової соломи, ретельно розфасований у пляшки з-під спиртних напоїв, а невеликі дози - у шприцах. На вокзалі його вже чекав клієнт.

Як розповів начальник сектора боротьби з незаконним обігом наркотиків Приморського РВ Маріупольського МУ Олександр Мусенко, обов'язковою умовою угоди була наявність автомобіля. Цей нехитрий пункт у "договорі" служив запобіжним заходом при продажі "дурману". Сама угода укладалася в машині клієнта і, як правило, недалеко від вокзалу.

Завбачливий "підприємець" не врахував професійності працівників міліції й до останнього не міг повірити в те, що його продуманий план провалився. Будучи ін'єкційним наркозалежним і маючи солідний злочинний досвід, у тому числі за вбивство, він не знайшов роботи до душі, а наявність шістьох дітей вимагала від глави сімейства постійного доходу.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 КК України - "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів, здійснений повторно, або за попередньою змовою групою осіб...". Наркокур’єру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10-ти років з конфіскацією майна.

Прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація щодо ...

КОМЕНТАРІ