Кращим за професією

Кращим за професією "дитячого" міліціонера стала представниця Чернігівщини

19.10.13 08:30 0 962
У столиці України фінішував Всеукраїнський конкурс «Кращий за професією» серед працівників кримінальної міліції у справах дітей. Його учасниками стали 33 працівники служби з усіх регіонів держави, які боролися за звання переможця.

Конкурс проводився у три етапи. Перший – відбірковий, проходив у всіх територіальних органах внутрішніх справ. Другий – змагання регіонального масштабу, які проводяться серед переможців відбіркового туру.

Кращі учасники вийшли у фінал і взяли участь у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу з визначення кращого за професією, який проходив 15-17 жовтня на базі Навчального центру підготовки працівників органів внутрішніх справ ГУМВС України в місті Києві.

Переможців обирали за достатньо високими і різноаспектними критеріями. Компетентне журі протягом двох днів перевіряло знання офіцерів з функціональної підготовки, тактико-спеціальної, надання першої долікарської допомоги, знання засобів зв'язку та спеціальної техніки, безпеки життєдіяльності, матеріальної частини зброї, заходів безпеки та правового використання зброї.

Крім цього, учасники показали свою спритність та влучність під час змагань з практичної стрільби. Завершальним етапом конкурсу стала демонстрація умінь конкурсантів з фізичної підготовки. Оперативники зійшлися у поєдинках з рукопашного бою, підтягувалися на перекладині і долали трикілометрову дистанцію.

Конкурсна комісія нараховувала бали кожному учаснику, наприкінці змагань підбивши підсумки тестування. Відповідно, кращого за професією було визначено за найбільшою сумою набраних балів з усіх дисциплін.

Після завершення змагань їх переможців вшановували в урочистій обстановці на території Навчального центру підготовки працівників ОВС м. Києва, де й відбулося офіційне закриття Всеукраїнського конкурсу «Кращий за професією».

За підсумками конкурсу кращими з кращих стали старший оперуповноважений сектору КМСД УМВС України у Чернігівській області Оксана Зубець, начальник відділення КМСД Хмільницького МВ УМВС України у Вінницькій області Володимир Коломійчук та старший оперуповноважений групи КМСД лінійного відділу на станції Здолбунів УМВС України на Львівській залізниці Микола Кашицький, які посіли перше, друге і третє місця відповідно.

Переможців заходу із заслуженою перемогою привітав начальник Управління кримінальної міліції у справах дітей полковник міліції Олексій Лазаренко, який вручив їм дипломи і кубки.

Подібні конкурси постійно проводяться серед інших правоохоронних служб, так, приміром, 7 жовтня відбувся Всеукраїнський конкурс з визначення кращого за професією серед працівників конвойної служби, де перемогу виборов харківський конвоїр - прапорщик Олександр Чеботарьов.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримські правоохоронці ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ