В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння у житловому будинку в якому проживає сім’я із п’ятьох людей

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння у житловому будинку в якому проживає сім’я із п’ятьох людей

19.10.13 12:09 0 879
18 жовтня о 13:00 на пункт зв’язку 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Олевськ надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку розмірами 9х5, що розташований у селі Рудня Озерянська Олевського району. Рятувальників викликав один із працівників пожежної частини, який проїжджав поряд і побачив дим, що виходив з будівлі. Відповідно до району виїзду на місце події відразу ж направився черговий караул вогнеборців з 40-го професійного пожежного посту селища Новоозерянка.

По їх прибуттю з’ясувалося, що загоряння виникло в одній з кімнат оселі. Завдяки швидким та вправний діям співробітників ДСНС пожежу було ліквідовано у найкоротший часовий проміжок. Вогонь встиг частково знищити деякі речі домашнього вжитку. В даному будинку проживає сім’я в складі п’ятьох людей. На момент загоряння всі вони були вдома, поралися по господарству. На щастя ніхто із членів родини не постраждав.

Попередня причина займання: коротке замикання в електромережі. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також збиток та сума врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: П'яний водій за кермом ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ