В Закарпатській області мукачівські правоохоронці продемонстрували високий рівень фізичної підготовки

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці продемонстрували високий рівень фізичної підготовки

19.10.13 12:04 0 893
В Мукачівському міськвідділі міліції особовий склад складав днями нормативи з бігу на сто й тисячу метрів, підтягування та віджимання.

Перевіряли рівень фізпідготовки співробітників мукачівської міліції керівник відділу профпідготовки управління кадрового забезпечення УМВС Віктор Вішован та старший інспектор відділу Андрій Даскалюк.

- Своєрідні іспити на профпридатність правоохоронців проводяться щорічно у всіх підрозділах міліції краю, і в Мукачівському міськвідділі зокрема. Працівники міліції повинні мати належну фізичну підготовку, постійно тренуватись і вдосконалювати свої професійні навички, - зазначив майор Даскалюк. - Окрім цього, правоохоронці постійно беруть участь у змаганнях та чемпіонатах, на яких представляють свій підрозділ, показують високі результати та займають призові місця.

Підбивши підсумки здачі заліків із фізпідготовки особового складу Мукачівського міського відділу міліції, можна впевнено сказати, що рівень підготовки наших правоохоронців дозволяє вправно виконувати поставленні завдання.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Сирії звільнили 9 ...

КОМЕНТАРІ