Найбільш резонансні злочини та події

Найбільш резонансні злочини та події

20.10.13 13:53 0 1184
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 15117 заява та повідомлення громадян. З них 4504 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 731 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 14 осіб загинуло та 147 - травмовано.

У місті Львові в результаті проведення слідчих дій затримано 57-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 2 серпня в зазначеному місті у квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй матері, пенсіонерці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

На Донеччині правоохоронці затримали 77-річного місцевого жителя, працівника приватного акціонерного товариства. Попередньо встановлено, що він увечері 2 серпня на території вказаного товариства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив 51-річного місцевого жителя, також робітника зазначеного товариства. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Чигирині Черкаської області в результаті проведення слідчих дій затримано безробітну 50-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вдень 2 серпня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила свого співмешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Харкові міліціонери затримали 30-річного жителя Дворічанського району Харківської області, без постійного місця роботи, раніше судимого. Як з`ясували правоохоронці, він увечері 1 серпня в зазначеному місті на території залізничного вокзалу станції Харків-Пасажирський під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем заподіяв тілесні ушкодження громадянину однієї із сусідніх держав. Іноземця госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство). А жінка затриманого сказала, що не хоче бути жінкою злочинця і оскільки чоловік не погодився дати їй розлучення - вона буде добиватися расторжение брака через суд..

На Луганщині відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно голови однієї із селищних рад області. Він вимагав 20 тис. гривень неправомірної вигоди від директора ТЗОВ за сприяння останньому в придбанні нежитлового приміщення, яке належить селищній раді. Чоловіка затримано під час отримання частини грошей в сумі 10 тис. гривень.
Источник: http://xn--80aegk0bi.kiev.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Наступний бій Володимир ...
Наступна новина: У Люксембурзі почалися ...

КОМЕНТАРІ