На Хмельниччині завдяки пильності лікаря правоохоронцям вдалося затримати любителів марихуани

На Хмельниччині завдяки пильності лікаря правоохоронцям вдалося затримати любителів марихуани

20.10.13 11:31 0 899
На Хмельниччині працівники міліції затримали трьох молодиків, які після робочого дня «бавилися травичкою».

До Білогірського райвідділу міліції звернувся головний лікар центральної районної лікарні із повідомленням про те, що в нього виникли певні підозри стосовно робітників, які ремонтують фасад приміщення лікувального закладу. Трьох чоловіків, які приїхали на роботу з Хмельницького, запідозрили у зберіганні та вживанні наркотиків.

Працівники міліції здійснили відповідну перевірку та встановили, що у приміщенні, яке було надано робітникам для зберігання робочого інвентаря, було виявлено два поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження та пластикову пляшку з обрізаним верхом. Результати експертизи підтвердили те, що у пакетах була марихуана.

По даному факту розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке передбачає ця стаття — позбавлення волі на строк до трьох років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Павло Дворський отримав ...

КОМЕНТАРІ