Павло Дворський отримав відзнаку міського голови Тернополя

Павло Дворський отримав відзнаку міського голови Тернополя

20.10.13 13:00 0 837
Концерт відомого українського виконавця й композитора Павла Дворського відбувся у Тернополі 19 жовтня. Народний артист України представив тернополянам ювілейну програму – з нагоди свого 60-ліття, а також 40 років творчої діяльності та 35-ти річчя пісні «Стожари», автором музики якої він є. Концерт супроводжував симфонічний оркестр Чернівецької філармонії.

Від імені міського голови Тернополя привітав артиста начальник управління культури і мистецтв міськради Олександр Смик: «Пане Павле, дякуємо вам за творчість. Ваші пісні давно стали народними і перетнули всі кордони, до найдальших країв, де живуть українці. У цьому році Ви відзначили свій 60-літній ювілей. Вітаю вас з цією датою. І щиро зичу ще багатьох років творчості. Чекаємо від Вас ще нових пісень — мелодійних, глибоких, патріотичних, ліричних. Дай Вам, Боже, здоров'я, натхнення і всіх гараздів на многії літа!»

За багатолітню творчість та вагомий внесок у розвиток української пісні Олександр Смик вручив Народному артисту нагородну відзнаку міського голови Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині завдяки ...
Наступна новина: Рівненщина: Нерухомість ...

КОМЕНТАРІ