У Рівненській області під час пожежі в житловій багатоповерхівці обласного центру рятувальники евакуювали 6 мешканців

У Рівненській області під час пожежі в житловій багатоповерхівці обласного центру рятувальники евакуювали 6 мешканців

21.10.13 09:28 0 952
О 14:15 20 жовтня до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу на п’ятому поверсі чотирнадцяти поверхового житлового будинку, що по вулиці Ювілейна обласного центру. Про загоряння повідомили сусіди, які помітили дим.

До місця виклику відразу, ж за сигналом «тривога», виїхало два відділення рятувальників, пожежна автодрабина та оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби з НС.

По прибуттю на місце події було встановлено, що горить балкон п’ятого поверху. За допомогою пожежної драбини, рятувальники оперативно піднялися до місця загоряння та за допомогою водяних стволів швидко загасили полум’я не допустивши його розповсюдження в середину квартири та на верхні поверхи. Одночасно з тим, щоб не допустити отруєння людей продуктами горіння, друге відділення вогнеборців швидко та безпечно провело евакуацію шести мешканців з квартир п’ятого та шостого поверхів багатоповерхівки.

Завдяки вчасному зверненню мешканців до рятувальників та оперативним діям вогнеборців, ніхто з мешканців будинку не постраждав. Вогонь встиг лише пошкодити речі домашнього вжитку, що знаходилися на балконі квартири.

Наразі причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюється.

Головне управління ДСНС звертається до всіх мешканців Рівненщини з проханням, дотримуватися основних правил пожежної безпеки. Адже вогонь – стихія некерована і, як правило, не обирає, де розпочатися пожежі. Щоб не допустити трагедії, дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Завершилася «Спеціальна ...

КОМЕНТАРІ