Тележурналіст-екстремал Валентин Щербачов:

Тележурналіст-екстремал Валентин Щербачов: "Правоохоронці, як і телевізійники, повинні бути, насамперед, великими оптимістами..."

21.10.13 10:36 0 824
18 жовтня, в Центральному клубі творчості та мистецтв МВС України в рамках проведення культурно-просвітницьких вечорів «Університет культури» в гостях у правоохоронців побував один з переможців Книги рекордів Гіннеса в номінації «Найдовший телевізійний марафон», а також заслужений журналіст України, відомий телекоментатор і ведучий спортивно-розважальних програм Валентин Щербачов.

«У нашого гостя досить великий досвід у проведенні довгих телемарафонів. Його перший рекорд тривалістю 25 годин також занесений в Книгу рекордів Гіннеса. Тоді його зафіксували в Києві на кабельному телеканалі IVK в червні 1997 р. Однак наступний перевищив попередній рекорд на... 8 годин, і склав повних 33 години», - зазначив, відкриваючи творчий вечір з Валентином Щербачовым, директор Центру культури і мистецтв МВС Віталій Челканов.

Він також нагадав, що за час проведення телемарафону у студії на Хрещатику, 26, побували багато відомих громадських діячів та політиків, відомі артисти і спортсмени.

Тим часом Валентин Щербачов розповів правоохоронцям про те, що саме за роки незалежності нашої країни йому пощастило найбільше реалізуватися, так як з'явилася унікальна можливість для усіляких подорожей, а також для занять екстремальними видами спорту.

«Ми з командою мандрівників граємо футбол і в Антарктиді, і на Північному полюсі, так як всі дуже віддані і любимо цей вид спорту», - сказав гість і підкреслив, що в його активі вже налічується близько 37 різних експедицій у різні куточки світу.

Ще Валентин Щербачов, за його словами, цілком серйозно зайнятий налагодженням роботи спортивної коментаторської школи. З 2000 року встиг підготувати не один десяток коментаторів, які вже працюють на телебаченні і це його особлива гордість.

Крім того, Валентин Щербачов повідав про курйози, які траплялися в його роботі.

«Видався у мене якось казус з радянським і українським футболістом Віктором Чановим. Тоді на Центральному стадіоні зібралися динамівські ветерани, молоді гравці, які пропускали матч через травму. Ось і того разу набилося в мою коментаторську чоловік шість-сім. Хтось із них питає: «А хто на воротах - Чайник?». Нарешті всі замовкають, я вмикаю мікрофон і кажу: «Склад київського «Динамо». У воротах Віктор Чайник...ов». Від жаху мало не втрачаю дар мови. Потім нашвидкуруч прошу у глядачів вибачення за прикру помилку, і відразу повторюю прізвище футболіста, але вже, звісно, правильно...», - поділився Валентин Щербачов.

Наостанок тележурналіст-екстремал побажав правоохоронцям бути в житті, перш за все, великими оптимістами. Інакше, за його словами, не можна. «Не маючи стільки оптимізму, не знаю, чи втримався б стільки років на телебаченні... Потрібен оптимізм і вам, оскільки ви постійно знаходитеся серед людей, працюєте з ними і не повинні ні в якому разі ніколи його втрачати», - підсумував Валентин Щербачов.

Нагадаємо, минулого разу в гостях у правоохоронців побував автомобільний експерт, телеведучий, чемпіон Німеччини з кільцевих гонок на витривалість (серія VLN) і шоумен Олексій Мочанов.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У частині Австралії ...
Наступна новина: У Сербії померла вдова ...

КОМЕНТАРІ