На чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

На чемпіонаті Європи з пауерліфтингу "золото" завоював запорізький міліціонер

21.10.13 11:37 0 766
Чемпіонат Європи з окремих вправ пауерліфтингу (різновид важкої атлетики), в Україні проводився вперше, зібравши 225 учасників з 13 країн. Першу сходинку в командному заліку впевнено посіла збірна країни. І в цьому є вагомий внесок запорізького міліціонера-чемпіона Олександра Пуги.

Старший сержант, працівник Запорізького міського управління ГУМВС України в Запорізькій області Олександр Пуга розповідає, що змагання в категорії «мілітарі» видались запеклими та складними. Підготовка пожежників, військових, і співробітників ОВС з різних країн була на дуже високому рівні.

Та як виявилось, запорізького козака не легко здолати: хлопець виконав вправу «станова тяга», узявши вагу у 210 кілограмів та посівши першу сходинку.

Також, у спортивній «скарбничці» нагород Олександра – золото з чемпіонату світу який проходив наприкінці червня в бельгійському місті Антвеперн. Особливістю таких чемпіонатів є те, що вони проводяться під гаслом «За чистий спорт». Отже усі учасники змагань проходять подвійний антидопінговий контроль. Отже, чиста перемога запорізького міліціонера-силача не викликала жодних сумнівів. На цих змаганнях він «узяв» вагу у 220 кілограмів, показавши блискучий результат. Силовик також зайняв 3 місце у відкритій категорії, та 1 місце в категорії «станова тяга» серед військовослужбовців.

В органах внутрішніх справ Олександр працює вже вісім років. За всю службу, здебільшого сувору та напружену, успішно виконувати поставлені завдання завжди допомагали стійкість, витримка і сила, загартовані у спорті.

ВЗГ ГУМВС України

в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За три години львівські ...

КОМЕНТАРІ