У Донецькій області міліція затримала зухвалого розбійника

У Донецькій області міліція затримала зухвалого розбійника

21.10.13 11:56 0 905
Як з’ясувалося, 38-річний житель міста Горлівки неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

У міліцію звернулася 59-річна жінка з проханням вжити заходів до знайомого, який, перебуваючи у неї в гостях, побив її і пограбував.

- Зі слів заявниці, чоловік прийшов у гості, щоб пом'янути її померлого сина. Після закінчення трапези гостю захотілося випити ще, але господиня відмовила, оскільки той уже перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, - розповіла слідчий Центрально-Міського РВ Горлівського МУ Ганна Хижняк. - Отримавши відмову, візитер почав бити господиню, а коли жінка втратила свідомість, він виніс з будинку телевізор і мобільний телефон.

Через погане самопочуття потерпіла змогла повідомити про подію в міліцію лише наступного дня. Проте, на місце злочину одразу була направлена ​​слідчо-оперативна група райвідділу міліції, яка за «гарячими слідами» затримала зловмисника.

- Ним виявився 38-річний житель м. Горлівки, який не має постійної реєстрації, - уточнила Ганна Хижняк. - Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, грабежів і злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків. Даний злочин скоїв з метою купити ще спиртного.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікацією за ч. 1 ст. 187 КК України (розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Стосовно зловмисника Центрально-Міським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Проводяться заходи щодо встановлення його причетності до скоєння інших злочинів.

Прес-служба Горлівського МУ

ГУМВС України в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майже 100 метрів кабелю ...

КОМЕНТАРІ