Майже 100 метрів кабелю повернули

Майже 100 метрів кабелю повернули "Укртелекому" правоохоронці в Луганській області

21.10.13 12:02 0 858
Зловмисники намагалися обікрасти один із телекомунікаційних цехів підприємства.

До чергової частини Первомайського МВ ГУМВС надійшло повідомлення про те, що в районі вулиці Бахмутської невідомі скручують підвісний телефонний кабель.

Оперативний черговий чергової частини викликав по рації на зв'язок наряд патрульної служби і дав вказівку виїхати за вказаною адресою і з'ясувати, що там відбувається. Міліціонери патрульної служби молодший сержант міліції Скачков Денис та молодший сержант міліції Левченко Володимир негайно попрямували в зазначений район міста.

Біля бетонних опор вони побачили двох чоловіків, жінку і неповнолітнього, які скручували телефонний кабель. Там же перебувала сходи та інструмент, за допомогою яких вони здійснювали розкрадання майна телекомунікаційного цеху «Укртелеком».

Доповівши черговому про те, що відбувається, співробітники патрульної служби вжили всі необхідні заходи, для того щоб зловмисники не зникли з місця події.

Співробітники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, вилучили у викрадачів майже 100 метрів підвісного розподільного кабелю.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за статтею 185 ч.1 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Також слідчим слідчого відділення розглядається питання про притягнення чоловіків до кримінальної відповідальності за статтею 304 Кримінального кодексу України «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність».

Первомайський МВ ГУМВС

України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ