Славі Бінєв: Європарламентарі підтримають інтеграцію України до ЄС

Славі Бінєв: Європарламентарі підтримають інтеграцію України до ЄС

21.10.13 18:57 0 867
Депутат Європарламенту від Болгарії Славі Бінєв (Slavi Binev ) впевнений, що його колеги підтримають підписання Угоди про асоціацію України й ЄС, а Україна в результаті отримає багато економічних переваг. В ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ європарламентар зазначив, що Україна виконала умови, поставлені перед нею Євросоюзом, і сьогодні ситуація для підписання Угоди є дуже сприятливою.

«Україна внесла ряд змін, виконала практично всі "домашні завдання", поставлені Європейським Парламентом, Європейською Комісією. Оголосила про незмінність курсу інтеграції до Європейського Союзу і сьогодні, на мій погляд, максимально близька до підписання Договору про асоціацію та вільну торгівлю», - сказав депутат .

Бінєв нагадав, що 20 депутатів Європарламенту звернулися до керівництва ЄС із закликом підписати Угоду про асоціацію з Україною, вони переконані, що Угода стимулюватиме проведення реформ у нашій державі.

«Я думаю, що в Європейському парламенті позитивно налаштовані в питанні інтеграції України до спільного ринку. Я думаю, ви бачили, наш лист підписало дуже багато людей. Наша думка, думаю, очевидна, так як підписалися представники шести або семи фракцій у Європейському парламенті. … Мета листа - ще раз акцентувати позиції більшості депутатів Європейського парламенту. Україна повинна бути в Європейському Союзі, і необхідно зробити перший крок назустріч народу України, який хоче бути в Європі. Інтерес до нашого листа був величезний. Бажаючих підписати було набагато більше, ніж ми планували», - сказав він.

«Договір про асоціацію дасть Україні можливість взяти участь у європейському фінансуванні, доступ до ринку Європейського Союзу та безліч інших переваг», - додав Бінєв.

Нагадуємо, на початку жовтня двадцять депутатів Європарламенту звернулися до керівництва ЄС із закликом зробити все можливе для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Херсонщині селяни та ...
Наступна новина: Свободівця Юрія Левченка ...

КОМЕНТАРІ