Ігор Швайка: «Регіонали» вимагають у б’юджетників гроші на свої акції та змушують їх вступати в ПР»

Ігор Швайка: «Регіонали» вимагають у б’юджетників гроші на свої акції та змушують їх вступати в ПР»

21.10.13 19:14 0 954
21 жовтня 2013 року народний депутат-свободівець Ігор Швайка розповів про деякі з методів роботи Партії регіонів, про які йому стало відомо від директора однієї з державних установ Києва. За словами парламентаря, «регіонали» змушують працівників держустанов сплачувати гроші на для надання матеріяльної допомоги «визволителям Києва». Фактично ж Партія регіонів прагне коштом б’юджетників окупити акції, які ініціює. Ба більше, працівників держустанов змушують вступати в Партію регіонів.

«Сьогодні мені передали цікавий документ, який за дорученням голови Подільської районної державної адміністрації поширюють у районі. Це відомість «добровільних пожертвувань для надання матеріяльної допомоги ветеранам-визволителям м. Києва, присвяченої 70-ій річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників». Як бачимо, Партія регіонів вирішила коштом б’юджетників окупити рекламні щити, які з цієї нагоди «регіонали» вивісили по всій країні. А напевно не варто нагадувати, що це саме Партія регіонів «догосподарювалася» до того рівня, що не має з чого виплачувати заробітну плату тим самим б’юджетникам. «Регіонали», прикриваючись «благородною метою допомоги ветеранам», змушують працівників державних установ здавати гроші на акції партії влади», – розповів Ігор Швайка.

Окрім того, як зауважує свободівець, зі слів директора однієї з державних установ стало відомо: на нараді в Подільській районній державній адміністрації Києва оголошено, що кожен державний заклад зобов’язаний висунути по два кандидата на вступ до Партії регіонів.

Коментуючи ці події, свободівець зазначив: «Ми бачимо, що Партія регіонів продовжує заганяти себе у глухий кут. З одного боку вони видурюють останні копійки у працівників державних установ, а з иншого – змушують їх вступати до своєї партії. Абсурдність ситуації не потребує жодних подальших коментарів».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студенти Львівського ...
Наступна новина: ГУ Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ