Делегація міської ради взяла участь у конференції «Мистецтво урядування: ефективні інструменти та інновації для місцевих органів влади»

Делегація міської ради взяла участь у конференції «Мистецтво урядування: ефективні інструменти та інновації для місцевих органів влади»

22.10.13 08:39 0 846
18 жовтня у Львові відбувалася всеукраїнська конференція «Мистецтво урядування: ефективні інструменти та інновації для місцевих органів влади». Захід був організований у рамках проекту «Мистецтво урядування: звітність, відповідальність, прозорість» за підтримки програми MATRA Міністерства закордонних справ Королівства Нідерланди.

Делегацію Луцької міської ради представляли начальники організаційного відділу міської ради Олена Барська, загального відділу – Надія Бортнік та заступник директора департаменту «ЦНАП у м. Луцьку» Тетяна Нечипоренко.

На початку конференції учасників привітала Перший секретар Королівства Нідерладнів в Україні Marisia Pechaczek.

Також виступали українські та іноземні експерти в галузі сертифікації ISO 9001, проектного менеджменту PRINCE2, соціологи та представники Асоціації міст України.

Учасники заходу дізналися про сертифікаційний аудит в органах місцевого самоврядування Польщі, обговорили інноваційні методики моніторингу якості життя у місті, запровадження у міських радах системи ключових показників ефективності, стандартизації процесів за стандартом якості ІSO, формування дорожніх карт як ефективний інструменті візуалізації послуг та комунікацій з громадою. Окрім цього, присутні мали можливість обмінятись досвідом, почерпнути нові методи в роботі органів місцевого самоврядування.

До слова, на конференції місто Луцьк відзначили як одне з кращих у питаннях функціонування ISO та роботи Центру надання адміністративних послуг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ