Ужгородські міліціонери підводили підсумки роботи

Ужгородські міліціонери підводили підсумки роботи

22.10.13 10:16 0 872
В Ужгородському міськвідділі міліції за участі начальника УКР УМВС полковника міліції Василя Лешка та очільника міліції обласного центру підполковника Євгена Калитича відбулося підведення підсумків оперативно-службової діяльності міськвідділу за дев’ять місяців поточного року.

Про здобутки та прорахунки в роботі Ужгородського міського відділу міліції доповідав начальник штабу Володимир Баєв, який охарактеризував стан злочинності та правопорядку на території міста, додержання вимог законодавства, спрямованого на профілактику злочинності. Було проаналізовано показники роботи кожного підрозділу, визначено позитивні тенденції та проблемні питання.

Актуальним залишається питання дотримання співробітниками міліції обліково-реєстраційної дисципліни, своєчасної і повної реєстрації заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та події, прийняття відповідних заходів реагування. Дуже важливо, щоб заяви й повідомлення громадян про ті чи інші правопорушення чи події у жодному разі не укривалися від обліку. І обов'язково, щоб при їх розгляді всебічно й об'єктивно досліджувалися всі обставини звернення та тільки після цього приймалося правильне рішення. Громадяни, які звертаються до міліції по допомогу, повинні почувати себе захищеними й бути впевненими, що саме тут з їхньою проблемою розберуться й приймуть законне рішення.

Тож протягом звітного періоду в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та події Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області зареєстровано 7233 заяв та повідомлення про вчинення кримінальних правопорушень та пригод.

Василь Лешко, аналізуючи результати оперативно-службової діяльності місквідділу за дев’ять місяців року, відзначив, що всі підрозділи міськвідділу мають позитивні напрацювання і досягнення. Не обминув керівник карного розшуку області й проблемні питання та шляхи їх вирішення. Зокрема, слід більше уваги приділяти організації роботи з розкриття кримінальних правопорушень, профілактичній роботі по запобіганню скоєння правопорушень, майновим злочинам, втягнення неповнолітніх до вживання алкогольних та наркотичних засобів, встановлення осіб, які пошкоджують автотранспортні засоби шляхом підпалу тощо. Працівникам міськвідділу він побажав позитивні показники в роботі покращувати, а негативні - подолати.

На завершення, начальник Ужгородського міського відділу міліції Євген Калитич звернув увагу міліціонерів на те, що кожен співробітник має сумлінно виконувати свої службові обов’язки, дотримуватись законності у розслідуванні кримінальних проваджень, бути ввічливими у спілкуванні з людьми, адже робота правоохоронних органів направлена на те, щоб захищати права та свободи громадян.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: в області з ...

КОМЕНТАРІ