В Закарпатській області у Свалявському райвідділі проводжали кОлег на заслужений відпочинок

В Закарпатській області у Свалявському райвідділі проводжали кОлег на заслужений відпочинок

22.10.13 10:00 0 891
Як відомо, в нашому житті кожна людина навчається, працює, а далі йде за заслужений життєвий труд на пенсію. Днями такі урочистості відбулися в Свалявському райвідділі міліції.

Колеги та керівництво райвідділу проводжали на пенсію трьох досвідчених, працелюбних знавців міліцейської справи: тепер уже колишніх начальника чергової частини майора міліції Івана Желізняка, оперуповноваженого СДСБЕЗ майора Віталія Богдана та старшого державтоінспектора капітана Василя Щербея. За роки служби вони зарекомендували себе як працелюбні професіонали своєї справи. Багато людей вдячні їм, адже хто як не працівник міліції завжди стоїть на захисті прав та інтересів людей.

Начальник Свалявського РВ УМВС полковник міліції Людвіг Файт вручив заслуженим пенсіонерам квіти та невеличкі сувеніри, побажавши їм:

- Я щиро вітаю вас, бажаю міцного здоров’я, благополуччя у ваших домівках. Дякую вам за клопітку і таку нелегку роботу, за роки, проведені в системі ОВС. Ми раді, що саме в нас, в нашому райвідділі ви працювали і від нас йдете на заслужений пенсійний відпочинок. З впевненістю можу заявити, що навіть вийшовши на пенсію, ви зможете застосувати свої здобутки та набутий досвід у будь–якій галузі і продовжувати працювати. Заходьте будь-коли, не забувайте, ми завжди раді вам.

В свою чергу новоспечені пенсіонери подякували всьому особовому складу за тісну співпрацю, за ті моменти, які вони провели разом, за все хороше, що було. Також попросили вибачення, адже всі ми люди і десь бувало всяке, ті ж непорозуміння, робочі питання…

Оплесками особовий склад райвідділу проводжав колег на заслужений відпочинок.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ