В Закарпатській області міжгірські міліціонери опікуються дітьми з неблагополучних сімей

В Закарпатській області міжгірські міліціонери опікуються дітьми з неблагополучних сімей

22.10.13 09:30 0 921
Днями міжгірські міліціонери спільно з начальником служби у справах дітей Міжгірської РДА відвідали в селі Лісковець Міжгірського району сім`ю Д., де батьки неналежно виконують свої батьківські обов’язки.

У цій сім′ї проживають троє дітей: п’ятирічний Василь, Надія, якій чотири рочки, та двохрічна Ганна. Їхні батьки ніде не працюють та ще й зловживають спиртними напоями.

Представники органів місцевого самоврядування цю неблагополучну сім`ю відвідували неодноразово та попереджали батьків, аби ті привели в належний стан будинок, де проживають малолітні діти. Але такі бесіди давали мало толку: батьки далі пиячили, дітям не приділяли належної уваги та не забезпечували їх повноцінним харчуванням та одягом.

От і тепер перевіряючі побачили аналогічну ситуацію: діти неохайні, в хаті брудно, батьки напідпитку... Як наслідок, горе-батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей).

Шановні батьки! Не допускайте аналогічних ситуацій, адже діти – це наше майбутнє. Ніхто, крім батьків, не зможе своїй дитині дати те, що потрібно для щасливого дитинства і гарного майбутнього. Давши дитині життя, створіть сприятливій світ для неї, у якому вона буде почувати себе захищеною, щасливою, повноцінною і де її думка буде поважатися.

Марія Ньорба

Міжгірський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представник Львівщини ...
Наступна новина: До кінця тижня на території ...

КОМЕНТАРІ