Хмельницька область: рятувальники відчинили двері квартир, за якими перебували двоє людей похилого віку та чотирирічний хлопчик

Хмельницька область: рятувальники відчинили двері квартир, за якими перебували двоє людей похилого віку та чотирирічний хлопчик

22.10.13 09:14 0 745
19 жовтня о 13:58 на пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення, що в м. Нетішин по вул. Михайлова, 2 захлопнувся замок вхідних дверей, а в квартирі залишився чотирирічний хлопчик. Телефонувала перелякана бабуся, яка вийшла викинути сміття (взявши з собою ключі), а тим часом дитина замкнулася зсередини.

Рятувальники, які прибули на місце події, автодрабиною піднялися у вікно четвертого поверху, проникли в помешкання та відімкнули двері.

20 жовтня о 18:35 до рятувальників м. Хмельницький надійшло повідомлення, що в квартирі по вул. Інститутська закриті вхідні двері, де перебувають двоє людей похилого віку. Телефонувала невістка, яка повідомила, що вийшов з ладу замок вхідних дверей, і батьки 1932 р.н. та 1930 р.н. не можуть вийти з квартири.

Рятувальники проникли в квартиру висувною драбиною у вікно третього поверху, розкрутили та розібрали замок і відчинили двері.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За результатами наради у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ