Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 4 пожежі

Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 4 пожежі

22.10.13 08:19 0 725
19 жовтня о 14:45 год. в обласному центрі по вулиці Симоненка виникла пожежа на балконі однієї із житлових квартир. Вогнем знищено пластикове вікно, шафу, пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 14:45 год. в Івано-Франківську по вулиці Бельведерській виникла пожежа в квартирі одного із житлових будинків. Вогнем пошкоджено диван. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння з боку власника помешкання.

20 жовтня о 20:55 год. в селі Пнів Надвірнянського району на одному з обійсть виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарського комплексу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня, о 22:08 год. в селі Топорівці Городенківського району горіла суха трава на відкритій території на площі 0,15 га. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникло 1267 пожеж, у вогні загинуло 42 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Ізраїльський прем’єр ...

КОМЕНТАРІ