У Львівській області надійний захист від злочинця пропонує ДСО

У Львівській області надійний захист від злочинця пропонує ДСО

22.10.13 11:31 0 961
Громадянам, які прагнуть захистити себе та своє майно від злодіїв чи грабіжників Державна служба охорони Львівщини пропонує низку послуг. Як ними скористатися? Про це розповідає Головний спеціаліст технічної служби управління ДСО при ГУ МВС України у Львівській області Василь Антонишин.

Для того, щоб обладнати квартиру чи будь-який інший об’єкт охоронною сигналізацією, Вам необхідно зателефонувати в call-center ДСО за номерами 0-800-502-220, 0-800-211-000 (дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні). До Вас обов’язково прибуде представник Державної служби охорони. Він проведе розрахунок необхідної кількості обладнання та визначить обсяг необхідних робіт по встановленню обладнання та підключенню до пульта охорони ДСО.

Відтак за письмовою заявою власника приміщення, укладається угода та здійснюється проведення монтажних робіт, які тривають (в залежності від обсягу робіт) від 1 дня до 3 діб. Після закінчення монтажних робіт систему сигналізації квартири (або будь-якого іншого об’єкту) підключають до пульта централізованого спостереження. Обладнання, яке є на озброєнні Державної служби охорони дозволяє охороняти приміщення та об’єкти будь-якої категорії не лише за наявності телефонної лінії. Усе устаткування, яке встановлюється на будь-якому об’єкті, забезпечує подачу сигналу тривоги уже під час спроби проникнення на об’єкт. Для цього використовують датчики, які видають сигнал тривоги в момент розбиття скла, під час проникнення на об’єкт шляхом злому дверей, вікон, виявляють рух безпосередньо у приміщенні чи реагують на руйнування стін, після чого наряд групи затримання за лічені хвилини прибуває на місце події.

Крім того, Державна служби охорони використовує систему визначення координат рухомих об’єктів, в тому числі автомобілів та людей за допомогою спеціального пристрою, що називається «GPS-трекер». Це невеликий портативний прилад, який є меншим за розміром від мобільного телефону. У цьому трекері встановлюється сім-картка мобільного оператора, за допомогою якої на пульт централізованого спостереження надходить сигнал про місцезнаходження громадянина, який його використовує. У випадку загрози життю та здоров’ю особа може викликати на місце події наряд Державної служби охорони звичайним натисканням спеціальної кнопки цього пристрою.

Вартість такого пристрою залежить від моделі яку хоче замовник. Після придбання приладу його підключають до пульта Державної служби охорони. З таким приладом будете у безпеці Ви та ваші рідні.

Юрій Скобало, Львів
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершилися змагання з ...
Наступна новина: На Тернопіллі скалат ...

КОМЕНТАРІ