На Тернопіллі у Скалаті урочисто відкрили оновлений стадіон

На Тернопіллі у Скалаті урочисто відкрили оновлений стадіон

22.10.13 11:03 0 784
В рамках святкування 500-річчя Скалата відбулося урочисте відкриття оновленого міського стадіону. Стрічку перерізав голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян. Саме за сприяння керівника області на стадіоні облаштували бігові доріжки, зробили ремонт роздягалень, встановили нові пластикові крісла, а також освітили стадіон.

Підтримка спорту – один із пріоритетних напрямків Президента України, заявив голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян. Відтак, керівник області пообіцяв зробити все для того, аби у Скалаті була дитячо-юнацька спортивна школа. Крім цього, у місті почали реконструкцію загальноосвітньої школи, в якій буде сучасний спортзал, а також басейн.

«Сподіваюся, що з розвитком спортивної інфраструктури ми будемо мати олімпійських чемпіонів. А ще головне, щоб наші діти мали можливість займатися спортом і росли здоровими», - заявив Валентин Хоптян.

Керівник області повідомив, що Україна має намір подати заявку на проведення зимових олімпійських ігор у 2022 році. Ідею Президента України нещодавно підтримали усі голови ОДА.

Відтак, за словами Валентина Хоптяна, Тернопільщині відповідну підготовку слід розпочинати вже зараз, адже в області чимало спортивних об`єктів, які якщо не прийматимуть олімпійські ігри, то принаймні можуть стати базами олімпійського резерву.

«Ми розпочали роботу з реконструкції біатлонної бази, ми оновимо єдину в Україні санну трасу, а також трампліни у Кременці», - пообіцяв голова Тернопільської ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області Олег ...

КОМЕНТАРІ