На Тернопіллі повертався додому - опинився під слідством

На Тернопіллі повертався додому - опинився під слідством

22.10.13 08:37 0 962
31-річного жителя Житомирської області залищицькі міліціонери підозрюють у вчиненні грабежу. Жертвою молодика став 55-річний житель села Дзвиняч.

До Заліщицького райвідділу внутрішніх справ зателефонував чоловік, який повідомив, що його побили та пограбували. Міліціонери оперативно виїхали на місце скоєння злочину, поспілкувалися з потерпілим, який описав прикмети зловмисника, та вже за декілька годин розшукали підозрюваного.

Грабіжником виявився 31-річний мешканець Житомирської області. Чоловік вже має за плечима кримінальне минуле - два місяці тому звільнився із в’язниці, де відбував трирічне покарання за майнові злочини.

Як розповів житомирянин, на Тернопільщину він приїхав разом із братом та своєї співмешканкою у гості до тітки, яка проживає у Заліщицькому районі. Того дня вони поверталися додому. Сіли в електричку, аби доїхати до райцентру. На станції у селі Торське довелося зійти через ремонт дороги. Там, на автобусній зупинці, зустрілися з потерпілим, який теж був пасажиром електрички і прямував до райцентру. Зі слів житомирянина, наміру грабувати 55-річного чоловіка він не мав, все вийшло спонтанно. Старший чоловік почав чіплятися до співмешканки молодика, висловлювався на її адресу нецензурно. Між чоловіками виникла словесна перепалка. Відтак житомирянин вирішив стусанами відстояти честь та гідність своєї «дами» – двічі вдарив пенсіонера кулаком в обличчя. Від сильного удару чоловік впав, а із задньої кишені його штанів випали гроші, які кривдник вирішив взяти собі.

Вже за декілька годин житомирянина розшукали співробітники місцевого райвідділу. Дії 31-річного чоловіка кваліфікують частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ