Факт замінування у Луцьку банківського відділення не підтвердився

Факт замінування у Луцьку банківського відділення не підтвердився

22.10.13 08:21 0 932
Особу жінки-жартівниці правоохоронці встановили, нині проводять заходи щодо її затримання.

Повідомлення про закладення вибухівки в одному з банківських відділень надійшло у чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області о 9:55 від жінки, котра не представилася. На місце події миттєво вирушили слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС, експерти-вибухотехніки та кінологи, керівництво обласного управлінні міліції та Служби безпеки України.

– Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці насамперед провели евакуацію працівників установи, оточили територію та перекрили дорожній рух, аби таким чином убезпечити громадян, – розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. – Відтак перевірили приміщення на наявність вибухових предметів. Під час огляду вибухівки не виявили. Особу жінки-жартівниці, котра повідомила про замінування, встановлено, проводимо заходи з метою її затримання.

– Аби провести детальний огляд приміщення, вибухотехнікам та кінологам знадобилося дві години, – наголосив директор філії банку Андрій Якимів. – Нині люди можуть спокійно приступати до виконання службових обов’язків. У свою чергу хочу подякувати працівникам органів внутрішніх справ Волині та управління Служби безпеки України в області за оперативну і злагоджену роботу.

Відомості про даний факт належним чином зареєстровано, розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкцією статті передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ