У Волинській області представлено прокурора Горохівського району

У Волинській області представлено прокурора Горохівського району

22.10.13 08:36 0 868
Наказом Генерального прокурора України від 15 жовтня 2013 року на посаду прокурора Горохівського району призначено радника юстиції Володимира Ющика.

Представляючи нового керівника колективу прокуратури Горохівського району, заступник прокурора Волинської області Валерій Невірець зауважив, що уродженець міста Ковеля Володимир Ющик є досвідченим працівником органів прокуратури. Він був заступником Ковельського міжрайонного прокурора, працював на різних посадах в апараті прокуратури області.

До призначення на посаду прокурора району Володимир Миколайович працював заступником начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.

Цей досвід має допомогти йому якісно працювати й досягати реальних результатів прокурорської діяльності та принципово реагувати на будь-які порушення закону.

Наголосивши на необхідності забезпечення в районі належної наглядової діяльності та підвищення координаційної ролі прокуратури щодо протидії злочинності й порушенням законності в усіх сферах життя, Валерій Невірець побажав новопризначеному прокурору Горохівського району сил та натхнення для системної, наступальної та ефективної роботи й нових професійних здобутків.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ