На Волині під час оформлення ДТП екіпаж держінспекторів протаранив місцевий житель

На Волині під час оформлення ДТП екіпаж держінспекторів протаранив місцевий житель

22.10.13 09:43 0 1007
Про те, що по вул. Устилузькій трапилася ДТП, у чергову частину Володимир-Волинського МВ УМВС повідомив диспетчер «Швидкої медичної допомоги». Слідчо-оперативна група та наряд ДАІ, які прибули на місце події, встановили, що 23-річний житель міста, керуючи автомобілем «Фіат-Дукато», здійснив наїзд на 22-річного жителя одного з сіл Володимир-Волинського району. Пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди.

Для оформлення ДТП прибула слідчо-оперативна група з Управління МВС України у Волинській області. Огородивши місце пригоди необхідною кількістю тимчасових технічних засобів регулювання дорожнім рухом (направляючі конуси, дорожні знаки, інформаційні щити «Увага! Оформлення ДТП», працівники міліції поставили по різні сторони дороги два службові автомобілі з увімкненими проблисковими маячками.

Незважаючи на прийняті заходи безпеки, під час проведення слідчих дій у службовий автомобіль Володимир-Волинського наряду ДАІ в’їхав автомобіль «Фольксваген – Пасат» під керуванням 32-річного місцевого жителя. У результаті зіткнення пасажирка автомобіля отримала травму грудної клітини та голови, а відтак була госпіталізована у лікарню.

За обома фактами правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ