Хмельниччина: рятувальники проводять «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

Хмельниччина: рятувальники проводять «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

22.10.13 08:32 0 854
Протягом жовтня, в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», рятувальники Деражнянського району проводять заняття з дітлахами дошкільних навчальних закладів та учнями загальноосвітніх шкіл району. Метою заходу є попередження травматизму, запобігання ризикам для життя і здоров’я дітей та учнівської молоді. Фахівці Деражнянського районного сектору ГУ ДСНС нагадали дітям основні правила безпечної поведінки під час прогулянки на природі, біля води, користування газовими, електроприладами, виявленням підозрілих предметів, а також основні правила пожежної безпеки та поспілкувалися на тему безпечного поводження з вогнем.

Вихованці дошкільних навчальних закладів завітали до 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини, де рятувальники продемонстрували їм можливості пожежного автомобіля та спеціального аварійно-рятувального спорядження, яке використовується для ліквідації наслідків надзвичайних подій та порятунку людей. Крім цього, рятувальники провели оперативне розгортання пожежного автомобіля та подали воду для гасіння умовної пожежі. Малята із задоволенням приміряли пожежні каски та фотографувались на пам'ять. Діти були в захваті від такого заходу та пообіцяли не порушувати правила пожежної безпеки.

Подібні заходи є дуже важливими, адже велике значення має готовність молодого покоління до дій в умовах надзвичайних ситуацій. Як показує досвід, підготовлена людина здатна врятувати не лише своє життя і здоров’я, а й надати допомогу іншим.

ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині за ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: у ...

КОМЕНТАРІ