В Івано-Франківську пиво – легальний наркотик, що викликає залежність та агресію

В Івано-Франківську пиво – легальний наркотик, що викликає залежність та агресію

22.10.13 08:50 0 782
В Івано-Франківську обговорюють виготовлення соціальної антиреклами пива як алкогольного напою

Настирлива, а ще краще сказати – агресивна реклама пива фактично зробила його національним «напоєм» українців. Стереотипи, нібито пиво – це безневинний «напій», а також обсяги продажу цього зілля, що збільшуються з кожним роком, роблять свою справу – людей, що пристаралися до пива стає все більше. В Івано-Франківську спробують боротися із цим явищем за допомогою антиреклами.

21 жовтня 2013 року в Івано-Франківську з ініціативи голови депутатської комісії з питань духовного відродження Оксани Савчук відбулись збори ініціативної групи з метою вироблення соціальної реклами щодо шкідливого впливу вживання пива неповнолітніми.

Яз говорить Оксана Савчук, питання дитячого алкоголізму в нашому місті обговорюється уже давно. Нагадаємо, що у 2011 році міська рада затвердила обмеження щодо території продажу алкогольних напоїв у місті. Цьогоріч у серпні місяці радою прийнято звернення до Верховної Ради України щодо розширення прав органів місцевого самоврядування на видання ліцензій з продажу алкоголю, а пиво прирівняти до алкогольних виробів. ж депутати в рамках міської програми «Духовне життя» виділили 15 тис. грн. на виготовлення та розміщення у місті соціальної антиреклами пива.

«Статистика свідчить, що серед молоді та підлітків щорічно зростає рівень вживання алкоголю та пива. наше головне завдання розробити соціальну рекламу про те, що пиво це алкоголь і його шкідливість не є меншою від горілки. Така реклама в першу чергу має звернути увагу дорослих людей, батьків дітей та продавців у крамницях, до проблеми дитячого алкоголізму. Цю антирекламу ми розміщуватимемо на рекламних бордах та сітілайтах, а також зобов’яжемо її вивішувати у крамницях алкогольних виробів» - зазначила депутат Оксана Савчук.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: славко ...
Наступна новина: Тернопілля: театралізованим ...

КОМЕНТАРІ