Прикарпатська міліція підбила підсумки роботи за 9 місяців

Прикарпатська міліція підбила підсумки роботи за 9 місяців

22.10.13 08:03 0 755
Аби підсумувати оперативно-службову діяльність прикарпатських правоохоронців за 9 місяців поточного року, в обласному УМВС відбулося розширене засідання колегії серед керівного складу міліції Івано-Франківщини.

Як зазначив генерал-майор міліції Олег Сало, за результатами підсумків роботи міліція Прикарпаття з-поміж інших територіальних підрозділів ОВС займає передові місця.

Характерними позитивними ознаками стану криміногенної ситуації за 9 місяців 2013 року стало зменшення на 7% кількості тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень.

Проведення щотижневих відпрацювань населених пунктів із залученням працівників галузевих служб, індивідуальна профілактична робота з відповідними категоріями осіб, зокрема піднаглядними та побутовими правопорушниками вплинула на стан правопорядку: зменшила кількість тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками на 30%, середньої тяжкості на 32%, грабежів на 28%, крадіжок із квартир на 19% і хуліганств на 4%.

На колегії відзначили, що вжиті обласним УМВС заходи дозволили зберегти контроль за станом криміногенної обстановки на Прикарпатті. Реалізація комплексу оперативно-профілактичних заходів сприяла закріпленню та розвитку низки позитивних тенденцій у динаміці та структурі злочинності, покращенню результатів роботи на окремих напрямках оперативно-службової діяльності.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: В Україні розроблять ...

КОМЕНТАРІ