У Львові працівники ДАІ влаштували для школярів "сяючий" показ моделей зі світловідбивачами

У Львові працівники ДАІ влаштували для школярів "сяючий" показ моделей зі світловідбивачами

22.10.13 09:23 0 793
Працівники Державтоінспекції влаштували у одній із львівських шкіл «сяючий» показ одягу, взуття та шкільних ранців із світловідбиваючими елементами. У такий спосіб правоохоронці вирішили нагадали діткам про важливість використання «світлячків» на вбранні та учнівських портфеликах у темну пору доби.

В актовому залі школи зібралися близько сотні шестикласників. Правоохоронці відзначають – дітки такого віку вже самостійно долають шлях до школи, відвідують різноманітні гуртки та заняття і часто повертаються додому у вечірній час. Тож, вкрай важливо, аби юні пішоходи були помітними на дорозі навіть у сутінках!

«Для цього ми радимо обов’язково використовувати на верхньому одязі чи шкільному ранці світлоповертаючі елементи. Як правильно це зробити – покажуть ваші однолітки під час невеличкого імпровізованого показу», - наголосила інспектора відділу ДАІ міста Львова Людмила Ліб.

Дітки-моделі демонстрували своїм однокласникам різноманітні варіанти того, як стати помітним у темряві.

Світловідбиваючі смужки на куртці, вставки з «блискітками» на ранцях, взуття, що світиться у пітьмі. А ще – жовтогарячі плащі зі світлоповертачами, спеціальні жилети чи компактні флікери. Насправді варіантів безліч. Кожен зі школярів зміг вибрати те, що найбільше сподобалось саме йому.

Вартові доріг також нагадали учням про основні правила безпеки для пішоходів і пасажирів. А після цього – вирушили разом з учасниками модного показу на вулицю, де на них очікував ще один сюрприз – зустріч з інспекторами дорожньо-патрульної служби ДАІ.

Правоохоронці влаштували для школярів практичний урок із Правил дорожнього руху, нагадали жести регулювальника та розповіли про свою роботу.

Після цього діти мали можливість посидіти у патрульному авто та відчути себе справжнім правоохоронцем.

Насамкінець зустрічі працівники міліції побажали школярам вдалих, а, головне, безпечних канікул!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери Львова ...

КОМЕНТАРІ