У Рівненській області через 1400 гривень - три роки позбавлення волі

У Рівненській області через 1400 гривень - три роки позбавлення волі

22.10.13 08:06 0 915
Три роки позбавлення волі «отримав» 29-річний житель села Острів Радивилівського району за вчинення крадіжки з фермерського господарства та торговельного розважального закладу в Радивилівському районі.

У перших числах серпня, в обідню пору, Валерій прийшов до приміщення одного з підприємств, що знаходиться селі Острів, де тимчасово підробляв різноробочим. Зайшовши у роздягальню, він побачив на столі мобільний телефон та пару чорних кросівок. Не гаючи часу, він поклав телефон собі у кишеню, а в кросівки взув та пішов з місця вчинення кримінального правопорушення.

А вже 17 серпня, чоловік, що скоїв злочин, пошкодив металеву решітку літнього павільйону і проник до місцевого кафе-бару, звідки намагався таємно викрасти товару на суму майже 280 гривень. Посмакувати Валерію завадили правоохоронці, які виїхали на місце події, адже спрацювала охоронна система. Відповідно до висновку судово-товарознавчих експертиз, парубок спричинив потерпілим матеріального збитку майже на одну тисячу чотириста гривень.

Наприкінці вересня Радивилівський районний суд визнав Валерія винним у вчиненні кримінального правопорушення за частинами 1 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, однак на підставі статті 75 Кримінального кодексу України звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий термін на один рік. А поки що за чоловіком залишається право протягом тридцяти днів на оскарження судового вироку до Апеляційного суду Рівненської області.

Оксана ШУЛЯК,

Радивилівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ