Завершилися відкриті змагання з танцювального спорту

Завершилися відкриті змагання з танцювального спорту

22.10.13 02:26 0 776
19-20 жовтня ц.р. у спортивному комплексі «Грація» ТВК «Південний» у м. Львові (вул. Щирецька, 36) відбулися відкриті змагання з танцювального спорту - чемпіонат України серед молоді (10 танців, І–V ранг); всеукраїнські змагання з танцювального спорту серед ювеналів–1 (стандарт) та юніорів–1 (латина); міжнародні змагання «Westukrainian open – 2013».
Участь в урочистій церемонії відкриття цих змагань та нагородженні переможців взяв заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Вадим Гураль.
Ці масштабні спортивні заходи проводилися відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2013 рік, затвердженого наказом МОНмолодьспорту від 10 жовтня 2013 року № 568, за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту.
У Львові змагалися команди з Республіки Білорусь, Болгарії, Литва, Латвія, Республіки Польща, Словаччини, Чехії, Російської Федерації.
Кращі танцювальні пари за результатами цих змагань отримали право змагатися в Чемпіонаті світу з танцювального спорту серед молоді.
Ольга Любичанківська, головний спеціаліст управління молоді та спорту ЛОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: А раптом завтра війна...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ