Slando розповів, скільки зараз коштують «легенди 90-х»

Slando розповів, скільки зараз коштують «легенди 90-х»

22.10.13 11:13 0 888
Dendy, Тетріс та Game Boy сучасним дітям здаватимуться чимось з епохи динозаврів. Хоча ще в 990-х роках минулого сторіччя про них мріяли підлітки багатьох країн світу. Аналітики Slando розшукали їх в оголошеннях користувачів та розповіли, скільки зараз коштують «легенди 90-х».
Ігрові приставки для багатьох мешканців країн СНД були першим знайомством з кольоровим віртуальним світом. Дорослі та діти просиджували днями, граючи в Маріо, Танчики, Полювання на качок, тощо. Єдине, що могло їх відірвати від гри – це фраза мами «Досить грати, кінескоп посадиш!». Наразі знайти в продажу Dendy та аналоги можна за 130-200 гривень. При цьому, на Slando продають навіть абсолютно нові приставки!
«Можори» того часу розкручували батьків не на величезні приставки, що під’єднувались до телевізорів, а на портативны консолі. Їх вартість на той час складала декілька середніх зарплат вчителя або лікаря. Проте варто було вийти у двір з Game Boy, як одразу ж навколо власника збирались підлітки з усієї округи. Наразі б/у ігрову консоль з картриджами продають за 500 гривень.
Для кого Game Boy був не по кишені, тим доводилось задовольнятись Тетрісом чи Електронікою. Примітивний ігровий процес та графіка не заважали проводити з цими іграшками по декілька годин. Зараз старі Тетріси продають від 15 гривень, а ось Електроніку – від 150 гривень. При цьому дорожче інших цінується гра «Ну постривай», де вовку необхідно було ловити яйця в корзину, а ось «Таємниця океану», «Кіт-рибалка» та інші варіації, продаються дешевше класики.
Ще одна популярна іграшка 90-х років – Тамагочі – продається на Slando від 20 гривень. Невеликі брелоки, в котрих «мешкала» тваринка, нові можна знайти від 35 гривень. Хоча деякі продавці бачать в старих іграшках величезну історичну цінність, намагаючись їх продати за 1 000 гривень.


Прес-служба Slando
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 40 ...
Наступна новина: ГУ Міндоходів у м. ...

КОМЕНТАРІ