«Відкрий для себе Луцьк!»

«Відкрий для себе Луцьк!»

22.10.13 12:08 0 876
Саме таким гаслом закликає туристів управління туризму та промоції міста Луцької міської ради на сторінках нового оригінального презентаційного буклету про Луцьк.

На 28 сторінках видання розміщено інформацію та яскраві фото про найцікавіші й найкрасивіші місця Луцька, а також його околиць.

Видання вийшло накладом 4 тис. примірників та представлено двома мовами (англійською та українською). Буклет складається із восьми розділів, які знайомлять із історію, сучасністю, архітектурою, мистецьким життям, освітою, промисловістю міста, а також містить зручний довідник з адресами та контактами закладів харчування, проживання та іншою необхідною потенційному туристу інформацією.

Видання слугуватиме візитною карткою міста на різноманітних національних і міжнародних виставках, промоційних заходах, буде чудовим подарунком для гостей міста.

Уже 23-25 жовтня усі охочі зможуть отримати новий буклет на найбільшому в нашій країні Міжнародному туристичному салоні «Україна - 2013».

Управління туризму та промоції міста дякує за співпрацю відомому волинському краєзнавцю Петру Троневичу, який допомагав у підготовці текстової частини, дизайнеру буклету Юрію Крукевичу, фотографам, які безкоштовно та люб’язно надали свої фотороботи: Віктору Чухраю, Олегу Мелещуку, Василю Ткачуку, Тарасові Маркіну, Віталію Шевчуку, Павлу Березюку, Артуру Альбошину, Андрію Яручику, Світлані Зозульці, Артурові Опейді, Олександру Котису, Тарасу Корольчуку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині від ...
Наступна новина: Міліціонери Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ