В Луцьку депутати працюють у постійних комісіях міської ради

В Луцьку депутати працюють у постійних комісіях міської ради

22.10.13 12:45 0 775
Напередодні 46-ї сесії міської ради, що відбуватиметься 30 жовтня, депутати розпочали роботу у постійних комісіях.

21 жовтня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Участь у її роботі взяли депутати міської ради Олег Чернецький, Андрій Буй, Іван Корчук, Юрій Корольчук, Сергій Григоренко та Антон Сосновський.

Затвердивши порядок денний, перейшли до розгляду питань.

Зокрема, розглянули заяву мешканців вул. Гончарівка щодо виділення коштів на ремонт дорожнього покриття вулиці. Мова йшла про орієнтовно 18 тис. грн, 7 тис. грн з суми яких вже зібрано силами мешканців вулиці. На думку членів комісії, це питання потребує додаткового вивчення, адже сума – не остаточна, зважаючи на технологію укладання дороги, ймовірно, буде більшою.

Тож вирішили рекомендувати розглянути це питання в рамках чинного законодавства на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Наступними – розглянули зміни до рішення міської ради від 26.12.2012 № 36/5 «Про бюджет міста на 2013 рік», з врахуванням змін, внесених міською радою. Після тривалого обговорення члени комісії вирішили рекомендувати розглянути запропонований проект рішення на сесії міської ради.

Підтримали й проект рішення «Про Програму забезпечення зберігання документів для соціально-правового захисту громадян в місті Луцьку на 2014 - 2015 роки», доповідачем з якого була завідувач комунальної установи Луцького міського трудового архіву Людмила Карєва. Вона пояснила, що в установі перебуває близько 15 тис. архівних справ, багато з яких терміном 75 років зберігання. Приміщення ж потребує завершення загально-будівельних ремонтних робіт, забезпечення пожежною сигналізацією та засобами пожежогасіння, дотримання режиму охорони та збереженості документів засобами охоронної сигналізації, порядку обмеженого доступу до архівосховищ та документів. За її словами, завершення вищевказаних робіт дасть змогу забезпечити зберігання архівних документів відповідно до нормативно-правових актів, а також здійснювати оперативний, кваліфікований розгляд звернень громадян, запитів підприємств, установ, організацій міста.

Також члени комісії дали згоду на прийняття в міську комунальну власність скульптурної композиції сонячного годинника й розглянули ряд інших важливих питань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: У Греції ромське подружжя ...

КОМЕНТАРІ