Ужгородські міліціонери вдосконалювали навики зі стрільби

Ужгородські міліціонери вдосконалювали навики зі стрільби

22.10.13 12:14 0 870
На військовому полігоні поблизу міста Чоп Ужгородського району днями відбулися навчальні стрільби зі стрілецької зброї для особового складу Ужгородського міськвідділу міліції.

У них правоохоронці покращували свій рівень вогневої підготовки та навички володіння зброєю. У навчаннях взяли участь майже всі працівники міськвідділу міліції.

Перед початком стрільб з учасниками було проведено інструктаж з дотримання заходів безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю, вони також вивчали умови виконання вправ, тренувалися у прицілюванні, розбирали й збирали автомат.

Далі міліціонери стріляли з автомата Калашникова та пістолета Макарова, під чітким керуванням заступника начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковника Вячеслава Григор’єва та інспектора сектору кадрового забезпечення старшого лейтенанта міліції Валерія Наймана. Практичну вправу контрольних стрільб стражі порядку виконували по цілям, що з’являються, з положення «лежачи».

Вогонь вели як одиночними, так і автоматичними чергами. Кожен правоохоронець на виконання вогневих завдань мав по 30 набоїв до автомата та по 9 – до пістолета.

За підсумком практичних занять визначили кращих у виконанні практичної стрільби та було виставлено відповідні оцінки.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ