Ужгородські міліціонери припинили діяльність наркопритону

Ужгородські міліціонери припинили діяльність наркопритону

22.10.13 12:44 0 774
Ранкової пори оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції зупинили біля одного з будинків по вулиці Грушевського 40-річного Василя, місцевого мешканця, який курив у невстановленому місці.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, чоловік добровільно, в присутності понятих, видав з внутрішньої кишені куртки медичний шприц, наповнений 3 мл. речовини світло-жовтою кольору. Ужгородець зізнався міліціонерам, що це наркотик, який він сам виготовляє в домашніх умовах.

За добровільною згодою Василя та в присутності понятих, міліціонери оглянули його помешкання. На кухні було виявлено та вилучено використані медичні шприци, наркотичну речовину кодеїн та інгредієнти для її приготування. Все вилучене направлено на експертизу.

За куріння у невстановленому місці на ужгородця складено адмінпротокол, а от за незаконне виготовлення наркотичних засобів відносно нього розпочато кримінальне провадження. Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ