В Івано-Франківську міліція не в змозі дати собі раду із незаконними залами гральних автоматів

В Івано-Франківську міліція не в змозі дати собі раду із незаконними залами гральних автоматів

22.10.13 12:50 0 757
Секретар міської ради Микола Вітенко звертає увагу правоохоронців міста і на нелегальні пункти прийому металобрухту

Вже котрий раз, під час оперативної наради, секретар міської ради Микола Вітенко звертає увагу правоохоронних органів міста на явні правопорушення, ліквідувати які міліція ніяк не може.

Ще декілька місяців назад Микола Вітенко попросив правоохоронців перевірити функціонування залу гральних автоматів за адресою вулиця Привокзальна, 9. Нажаль питання досі не вирішено, мешканці й далі скаржаться на діяльність шахраїв. Це свідчить про очевидне ігнорування міліцією не тільки скарг мешканців, але й керівництва міської влади. Наразі секретар міської ради направив звернення прокурору міста з проханням перевірити законність дій правоохоронців та функціонування грального залу.

ж на оперативній нараді у міського голови Микола Вітенко звернув увагу заступника начальника міського відділу міліції і на діяльність нелегального пункту прийому металобрухту за адресою вулиця Молодіжна, 40. Попри те, що заступнику начальника міського відділу міліції нічого не відомо про цей пункт, секретар міської ради його запевнив, що метал та приймають, і роблять це абсолютно незаконно.

«Я пропоную, як і у випадку із Привокзальною, 9, пройти ту ж процедуру із Молодіжною, 40. Не будете реагувати на скарги та заяви, думаю прокурор реагуватиме. Я Вам із впевненістю заявляю, що там нелегально діє пункт прийому металобрухту» - заявив Микола Вітенко представнику міської міліції.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ