На Львівщині триває комісійний огляд вулично-дорожньої мережі

На Львівщині триває комісійний огляд вулично-дорожньої мережі

22.10.13 12:26 0 841
З 1 по 20 жовтня на Львівщині триває комісійний огляд доріг. Працівники Державтоінспекції спільно із представниками дорожніх організацій проводять обстеження вулично-шляхової мережі.

«Під час проведення цих заходів особливу увагу звертаємо на аварійно-небезпечні ділянки та місця концентрації ДТП», - розповідає Олександр Козлов, старший інспектор відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг УДАІ ГУМВСУ у Львівській області.

Правоохоронці пильно обстежують стан дорожнього покриття, узбіччя, тротуарів, автопавільйонів. Не оминають увагою і технічні засоби організації руху – дорожні знаки, металеве огородження та освітлення.

«Ретельно перевіряємо, чи немає недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі. Якщо виявляємо порушення – складаємо адміністративні протоколи на посадовців, відповідальних за утримання цієї ділянки, видаємо приписи на усунення недоліків. Обов’язково інформуємо про це органи місцевої влади та прокуратуру», - наголошує майор міліції Олександр Козлов.

Окрім цього, тривають перевірки готовності дорожніх та комунальних організацій до роботи у зимовий період, особливо, у випадку різкого погіршення погодних умов.

«Перевіряємо технічний стан снігоприбиральної техніки, навантажувачів, наявність необхідних запасів паливно-мастильних матеріалів та сольових сумішей», - повідомив майор міліції Олександр Козлов.

Про готовність дорожнього господарства області до зими йшлося також під час спільної наради, що відбулась днями у Львівській обласній державній адміністрації. На зустрічі були присутні перший заступник голови ЛОДА Богдан Матолич, заступник голови облдержадміністрації Сергій Василенко, керівник управління ДАІ Львівщини Федір Васильків, заступник начальника обласної Державтоінспекції Дмитро Фальшовник, представники головного управління ДСНС у Львівській області, керівники дорожніх та комунальних організацій.

Під час наради обговорили необхідність налагодженої взаємодії всіх служб під час негоди, розробили план заходів у випадку різкого погіршення погодних умов, зокрема, сильних снігопадів. Також було прийнято рішення про проведення спільних навчань, під час яких буде відпрацьовано дії кожної зі служб у випадку негоди та перевірено готовність техніки до роботи у зимовий період.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області

Фото прес-служби ЛОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ