У Львівській області стрийські оперативники допомогли повернути мобільний телефон 10-річному хлопчику

У Львівській області стрийські оперативники допомогли повернути мобільний телефон 10-річному хлопчику

22.10.13 12:15 0 756
Стрийські правоохоронці затримали 29-річного стриянина, який шляхом обману заволодів мобільним телефоном 10-річного школяра.

До чергової частини Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора школи, у якій навчається хлопчик, про те, що невідомий чоловік шляхом обману заволодів телефоном школяра вартістю більше як 900 грн.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи міліції з’ясували, що дитину ошукав незнайомець, віком приблизно 25-30 років.

«Уже наступного дня шахрай, а ним виявився 29-річний місцевий мешканець, давав свідчення правоохоронцям. Молодик не встиг продати телефон, тож його після проведення необхідних слідчих дій повернуто батькам хлопчика», - повідомив очільник міліції Стрийщини Андрій Білас.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 190 КК України (шахрайство). Вчинене карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника

Стрийського МВ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: ДПІ у м. Чернівцях: ...

КОМЕНТАРІ