Рівненські міліціонери оперативно затримали грабіжника

Рівненські міліціонери оперативно затримали грабіжника

22.10.13 12:28 0 754
Менше ніж за добу працівники карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції затримали зловмисника, котрий пограбував один із магазинів обласного центру з продажу державних лотерей «Молодьспортлото».

Увечері 23-річний Сергій житель одного із сіл Демидівського району приїхав до міста аби пограти в покер. Таким чином «ігроман» вирішив відіграти позичені кошти, бо ж заборгував аж 8000 гривень товаришу. Фортуна цієї ночі була на стороні хлопця. Отож з грального залу нетверезий молодик вийшов з повним гаманцем. Сума виграшу становила більше 5000 гривень.

Проте виграного не вистачало аби звільнитися від «кабали». Решту коштів Сергій вирішив викрасти. Побачивши магазин з продажу лотерей, зловмисник дочекався коли поруч нікого не буде та увійшов до приміщення.

Налякати жінку-продавця погрожуючи ножем розбійнику в масці було не складно. Вона спочатку сказала, що грошей немає, проте коли грабіжник зайшов за прилавок, жінка дістала виручку та кинула її на підлогу. Наживою зловмисника стали кошти в сумі близько 4000 гривень. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група Рівненського місьвіділу. Грабіжника затримали вже через добу.

— Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція розшукує ...
Наступна новина: На Рівненщині програма ...

КОМЕНТАРІ