Тернопільські правоохоронці оперативно допомогли повернути власникові викрадений автомобіль

Тернопільські правоохоронці оперативно допомогли повернути власникові викрадений автомобіль

22.10.13 12:38 0 760
Хтозна, чи вдалося б потерпілому жителю Підгаєцького району наздогнати свою автівку, за кермом якої вмостився п’яний злодій, якби на шляху останнього не стали міліціонери.

Під час відпрацювань нашого району ми несли службу в селі Старе Місто, – розповів начальник ДАІ Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ Анатолій Нікітюк. – На виїзді з населеного пункту помітили автівку марки «Опель Астра», що рухалася без увімкнених фар, хоч надворі вже сутеніло. Безумовно, попередити водія про освітлення ми були зобов’язані. Та причина зупинити транспортний засіб стала вагомішою, коли помітили, як за легковиком біжить якийсь чоловік.

З’ясувалося, за автівкою женеться власник, а у салоні транспортного засобу роль водія взяв на себе викрадач. Потерпілий натішитися не міг, що міліціонери вчасно зупинили крадія, адже той був у стані алкогольного сп’яніння. І хтозна, чим би закінчилося викрадення.

Правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий за вчинення майнових злочинів 21-річний житель села Вага. Того дня молодик гостював у брата. Хильнув зайвого і вирішив, що повертатися додому пішки йому буде важко, а на вулиці помітив припаркований автомобіль. Обійшовши легковик з усіх боків, виявив, що задні дверцята незамкнені. Через них добрався до сидіння водія. Коли машина з накату стала набирати швидкість – вибіг власник. Та зупинити злодія не встиг, от й кинувся наздоганяти. Майже півкілометра біг за викрадачем, допоки на шляху останнього не стали міліціонери. Тепер крадієві доведеться нести кримінальну відповідальність за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські вогнеборці ...
Наступна новина: Житомир вітав творчий звіт ...

КОМЕНТАРІ