У змаганнях з міні-футболу між командами журналістів і міліціонерів охорони перемогла дружба

У змаганнях з міні-футболу між командами журналістів і міліціонерів охорони перемогла дружба

22.10.13 13:05 0 975
Національна спілка журналістів України прийняла пропозицію керівництва Департаменту Державної служби охорони при МВС України провести товариські змагання з міні-футболу між командами журналістів та міліціонерів охорони.

Спортивну честь журналістського корпусу захищали команди телеканалу СТБ і Прес-клубу «Динамо Київ», а правоохоронці були представлені командами Управління Державної служби охорони при Головному управлінні МВС України в місті Києві та Управління ДСО при ГУМВС України в Одеській області.

У результаті наполегливої боротьби перше місце в турнірі з міні-футболу здобула команда УДСО при ГУМВС України в місті Києві, другу сходинку посіла команда телеканалу СТБ, третіми стали гравці УДСО при ГУМВС України в Одеській області та команда Прес-клубу «Динамо Київ».

Кращим гравцем турніру з футболу серед команд Національної спілки журналістів України та Державної служби охорони при МВС України названий гравець команди Прес-клубу «Динамо Київ» Богдан Курпіта, кращим воротарем – представник команди УДСО при ГУМВС України в місті Києві Василій Клочай.

Нагороди переможцям турніру вручили перший заступник начальника Департаменту Державної служби охорони при МВС України Олександр Крилач та голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко.

Як зазначив Олександр Крилач, традиції змагальності, розвитку спорту і здорового способу життя плекаються в підрозділах Державної служби охорони віддавна. Це стосується і щорічних чемпіонатів з міні-футболу, де змагаються команди усіх підрозділів Державної служби охорони. Тож журналістами довелося змагатися з найсильнішими – переможцями цьогорічного чемпіонату ДСО – командами міліціонерів охорони з Києва та Одеси. Проте й команди журналістів показали, що вони теж не новачки у футболі, – підкреслив перший заступник очільника Департаменту ДСО. Він подякував журналістам як за хорошу гру і висловив сподівання, їх постійна увага до правоохоронної тематики, вірність професійному обов’язкові будуть належно оцінені людьми.

У свою чергу голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко зазначив, що в спорті міліціонери мають бути об’єктивно сильнішими за журналістів через специфіку своєї професії, яка вимагає високої фізичної підготовки і гарту. Він подякував командам за наполегливість і вправність висловив впевненість, що в таких змаганнях завжди перемагають дружба і партнерство.

Прес-служба Департаменту ДСО

при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Волині за вирощування ...

КОМЕНТАРІ