Пасажири допомогли міліції спіймати грабіжника водіїв маршруток

Пасажири допомогли міліції спіймати грабіжника водіїв маршруток

22.10.13 13:10 0 760
Завдяки допомозі громадян херсонські міліціонери затримали чоловіка, який відбирав денну виручку у водіїв маршруток. Автоперевізникам було завдано чималої шкоди.

Упродовж кількох тижнів на території міста Херсона сталося 5 крадіжок денних виручок у маршрутках та близько 10 фактів грабежів, де жертвами були водії маршрутних автобусів.

Усі злочини ставалися ввечері на кінцевих зупинках. Коли водії виходили з автобусів попити кави, зловмисник проникав у салон та забирав гроші (від 600 до тисячі гривень). У інших випадках невідомий заходив до маршрутки у якості пасажира, а потім відбирав гроші та тікав.

Остання жертва-водій добре запам’ятав прикмети невідомого, який забрав у нього 600 гривень. Працівники Комсомольського райвідділу міліції склали фоторобот зловмисника, який роздали водіям громадського транспорту, розмістили на зупинках та у магазинах. Громадяни не залишилися байдужими. Помітивши біля зупинки розшукуваного, вони одразу ж повідомили правоохоронцям. Завдяки чому зловмисника затримали.

Кривдником маршрутників виявився 30-річний місцевий житель, який притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та є наркозалежним. Усі жертви упізнали його.

- Завдяки активній громадянській позиції херсонців, нам вдалося у максимально короткий час затримати зловмисника, - зазначив заступник начальника УМВС Сергій Гуменюк.

Розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України “Крадіжка” та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України “Грабіж”. Чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Пікетування МВС з вимогою ...

КОМЕНТАРІ