Харківські міліціонери викрили двох школярок у квартирних крадіжках

Харківські міліціонери викрили двох школярок у квартирних крадіжках

22.10.13 13:15 0 838
Нещодавно в Комінтернівському районі, що на Харківщині, працівники міліції викрили двох школярок у вчиненні квартирних крадіжок.

Напередодні до чергової частини Комінтернівського РВ надійшла заява від 43-річного харків’янина про те, що невстановлені особи, підібравши ключі, проникли до його квартири та викрали телевізор, ноутбук, DVD-програвач, а також ювелірні вироби із срібла та золота.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за кваліфікацією ч.3 статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

- Під час проведення досудового розслідування в рамках кримінального провадження, працівниками Комінтернівського райвідділу міліції були встановлені особи причетні до скоєння вказаного кримінального правопорушення - розповідає заступник начальника Комінтернівського РВ підполковник міліції Віктор Верьовка. - Ними виявилися двоє 15–річних дівчат, учениці 10–го класу однієї із шкіл міста Харкова.

Як розповіли неповнолітні, під час уроків вони, таємно викрадали ключі від квартир у своїх однокласників, після чого, користуючись інформацією про відсутність господарів дома, проникали до квартири та скоювали крадіжку. Накрадене одразу здавали до ломбарду, а отримані гроші витрачали на свої потреби. Підозрювані вже зізналися у скоєнні чотирьох аналогічних злочинах.

Слідчим відділом Комінтернівського РВ дівчатам пред’явлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Наразі слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ