На Полтавщині міліціонери допомогли 3-річній дівчинці знайти її бабусю

На Полтавщині міліціонери допомогли 3-річній дівчинці знайти її бабусю

22.10.13 13:25 0 728
Наразі дівчинка знаходиться в притулку для дітей міста Комсомольська. Стосовно бабусі, яка була відповідальною за онучку, складено адміністративний протокол.

До чергової частини міського відділу міліції у Комсомольську зателефонувала місцева жителька та повідомила, що вона біля свого дому знайшла маленьку дівчинку, яка не може чітко назвати місце свого мешкання та де знаходяться її батьки.

При виїзді на місце подій працівники кримінальної міліції у справах дітей встановили, що 3-річну дівчинку загубила в магазині її бабуся, яка стояла в черзі та, відволікшись на деякий час, втратила дитину з поля зору, остання вийшла з магазину та пішла блукати.

Відносно бабусі складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Бабусі, за недбалість відносно онуки, загрожує попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Міліція звертається до батьків: «завжди будьте обачними зі своїми дітьми та ніколи не втрачайте пильності!»

Комсомольський МВ

УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ